bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Tego antiderapant plop RO

Placajul antiderapant este acoperit pe ambele fete cu film fenolic de 220 grame/mp, una dintre fete fiind antiderapanta. Acesta prezinta incleiere rezistenta la umiditate BFU100, cu adeziv fenoplac, conform standard EN 636-3S, iar canturile sunt inchise cu vopsea acrilica impotriva umiditatii. 

tego plop antiderapant

Greutatea specifica este de 510 kg/mc iar incadrarea in clasa de emisii de formaldehida este E1, conform standard EN 717.

Acest placaj antiderapant este construit din lemn de plop, din furnire presate. 

Placajul antiderapant reprezinta solutia profesionala pentru carosarea masinilor de transport, de toate tipurile, insa se poate utiliza si pentru alte aplicatii. 

Transport

Pe durata transportului si al depozitarii este recomandat sa se fereasca de actiunea directa a apei, iar inainte de a incepe executia lucrarii produsul trebuie aclimatizat cu zona de lucru.

Nu este recomandata expunerea directa a acestora la intemperii.


Preturile sunt exprimate in  euro fata TVA si se platesc la cursul BNR din ziua facturarii. 

Aplicatii 

  • constructia de scene descoperite;
  • realizarea de rafturi;
  • realizarea de dusumele;
  • realizarea de constructii temporare usoare (baraci, organizari de santier, soproane, magazii);
  • placari podele autoutilitare;
  • scene, strapontine;amenajari skate-parcuri;
  • pereti catarare, locuri de joaca;
  •  schele si platforme deschise
  • panouri de afisaj.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.