• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Grinzi cofrare H20

Grinzile H20 sunt componente esențiale în cofrarea pentru construcții, oferind o structură solidă și robustă pentru turnarea betonului. Acestea sunt realizate din lemn lamelar încleiat și sunt proiectate pentru a susține presiunile și greutățile asociate cu turnarea betonului proaspăt.

 • lungimi standard: 1900, 2450, 2500, 2650, 2750, 2900, 3000, 3300, 3600, 3900, 4500, 4900, 5900 maxim 11 900 mm;
 • executie din lemn de rasinoase, incleiat cu rezistenta la umiditate, iar miezul este in trei straturi;
 • imbinarea cu flansele este in doi dinti - o suprafata mare de contact, respectiv rezistenta mare la socuri si o durata de viata de peste 7 ani;
 • caracteristici tehnice conform EN13377 DIN V 20000-2 si MPA Stuttgart UZ-BWU03-I14.24.40;
 • rezistenta la forfecare Q = 11 kN; modul elasticitate: M = 5.0 kNm
 • ambalare: 50 buc/palet; greutate: 4.50 kg/ml;
 • pret: 8.50 euro/mlIată câteva avantaje ale utilizării grinzilor H20 pentru cofrare:

 1. Rezistență și stabilitate: Grinzile H20 sunt construite pentru a rezista la sarcini grele și pentru a asigura stabilitatea cofrajului în timpul turnării betonului și în perioada de întărire ulterioară. Lemnul lamelar încleiat oferă o rezistență superioară și prelungește durata de viață a grinzi.

 2. Ușurința în manipulare și instalare: Grinzile H20 sunt relativ ușoare și pot fi manipulate și instalate cu ușurință de către lucrători. Acestea sunt disponibile în diverse lungimi și dimensiuni, permitând adaptarea la nevoile specifice ale fiecărui proiect.

 3. Flexibilitate și versatilitate: Grinzile H20 pot fi utilizate într-o varietate de aplicații de cofrare, inclusiv pentru pereți, grinzi și plăci de pardoseală. Ele pot fi tăiate și ajustate pentru a se potrivi cu dimensiunile și formele necesare ale structurii.

 4. Economie de timp și costuri: Utilizarea grinzilor H20 poate reduce timpul și costurile asociate cu construcția, datorită ușurinței de instalare și demontare a cofrajului. De asemenea, lemnul lamelar încleiat este o opțiune mai economică în comparație cu alte materiale de cofrare, cum ar fi oțelul sau plasticul.

 5. Ecologic și durabil: Lemnul lamelar încleiat utilizat în grinzile H20 provine din surse sustenabile și este biodegradabil, făcându-l o opțiune ecologică pentru proiectele de construcție. De asemenea, acesta poate fi reciclat sau reutilizat pentru alte scopuri după finalizarea proiectului.În concluzie, grinzile H20 sunt o alegere excelentă pentru cofrare, oferind rezistență, stabilitate, ușurință în manipulare și instalare, precum și economie de timp și costuri. Utilizarea lor contribuie la realizarea unor construcții solide, eficiente și durabile.

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.