• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Sisteme de acoperis

 Acoperișurile reprezintă nu doar elemente esențiale ale unei construcții, ci și o expresie a stilului și eficienței acesteia. În domeniul proiectării și execuției sistemelor de acoperișuri, inovația și expertiza joacă un rol crucial.

Procesul de proiectare începe cu o analiză detaliată a cerințelor și condițiilor specifice ale construcției. Echipa de proiectare examinează factori precum structura clădirii, climatul local, materialele disponibile și preferințele estetice ale clientului. Utilizând tehnologii avansate de proiectare asistată de computer (CAD), se creează modele virtuale tridimensionale care permit vizualizarea și ajustarea detaliilor înainte de începerea execuției efective.

Un aspect esențial al proiectării sistemelor de acoperișuri este eficiența energetică și durabilitatea. Companiile moderne integrează soluții inovatoare precum panouri solare, sisteme de colectare a apei de ploaie și materiale ecologice pentru a crea acoperișuri sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător. Acestea nu doar reduc costurile operaționale ale clădirii, ci contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Execuția efectivă a sistemelor de acoperișuri implică utilizarea unei game variate de materiale și tehnici de construcție. De la acoperișuri tradiționale din țiglă sau tablă, până la structuri moderne din metal sau sticlă, companiile specializate dispun de cunoștințele și echipamentele necesare pentru a realiza proiecte de orice comple
xitate și dimensiune. Echipele de montaj calificate lucrează în strânsă colaborare cu echipele de proiectare pentru a asigura respectarea tuturor specificațiilor și termenelor stabilite.

Indiferent dacă este vorba despre construcții rezidențiale, comerciale sau industriale, proiectarea și execuția sistemelor de acoperișuri necesită o abordare integrată și profesionalism. Companiile care investesc în inovație, expertiză și calitate oferă clienților soluții fiabile și durabile pentru a-și proteja investiția și a-și îndeplini obiectivele de design și funcționalitate.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.