• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Bricolaj

Panourile pe bază de lemn sunt un material rezistent și rezistent, deosebit de potrivit pentru proiecte de bricolaj, traforaj și DIY.
Ușurința de prelucrare, ușurința și rezistența la deformare fac din lemn - în special din placaj - un produs versatil în utilizările și utilizările sale, care oferă o bază excelentă pentru meșterii pasionați pentru a se desvolta creativitatea.
Produsele noastre sunt concepute pentru a răspunde celor mai variate nevoi de aplicare: de la acoperirea suprafeței până la construcția de accesorii de mobilier și mobilier la comandă, până la mici proiecte de restructurare sau reamenajare.
Compania noastra furnizează principalele produse dedicate lumii DIY cu panourile sale pe bază de lemn, oferind o gamă largă de tipuri, dimensiuni și finisaje. De asemenea, oferim clienților noștri o serie de servicii personalizate, de la debitare, frezare, cantuire, placare, până la consultanță personalizată, pentru a oferi o gamă largă de alternative de design pentru cei care se bucură de  anumite proiecte fiind amatori de bricolaj.
În plus, lemnul utilizat la prelucrare are certificări FSC și PEFC, care asigură respectarea standardelor ecologice și de mediu riguroase, și CARB, garantând o emisie redusă de formaldehidă.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.