• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Servicii confectii metalice

Suntem o echipă dedicată de profesioniști cu o vastă experiență în proiectarea și fabricarea confecțiilor metalice. Ne specializăm în furnizarea serviciilor de proiectare personalizată, adaptându-ne nevoilor specifice ale fiecărui client. Consultanța noastră profesională cuprinde analiza cerințelor tehnice, evaluarea proiectului și recomandări privind materialele optime.

Industria confecțiilor metalice oferă o gamă variată de servicii specializate în proiectarea, fabricarea și instalarea structurilor metalice pentru diverse aplicații industriale și comerciale.

Echipamentele noastre de productie ne permit să realizăm structuri metalice de cea mai înaltă calitate. Procesele noastre de fabricație includ tăierea precisă, sudarea de calitate, îndoirea și prelucrarea metalelor pentru a obține componente și structuri conforme cu specificațiile proiectului.

Serviciile noastre de confecții metalice abordează o gamă largă de proiecte, de la construcții industriale masive la elemente personalizate pentru spații comerciale sau rezidențiale. Acestea includ hale industriale, platforme, balustrade, scări metalice, cuve pentru reținerea lichidelor, pontoane, șuruburi de transmisie, grilaje și multe altele.

Toate proiectele noastre de confecții metalice sunt realizate cu respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și calitate. Acordăm o atenție deosebită rezistenței structurilor, sudurilor de înaltă calitate și finisajelor care să reziste în diverse medii.

Astfel, serviciile noastre de confecții metalice reprezintă o soluție completă pentru proiecte ce implică structuri metalice, oferind o combinație de expertiză tehnică, tehnologie modernă și angajament față de calitate pentru a satisface cerințele variate ale clienților din diverse industrii.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.