• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Logistica


    Clienții noștri pot conta pe viteza livrării datorită vehiculelor deținute de companie, a contractelor cu transportatorii si dupa caz cu ajutorul serviciilor de curierat.

    Produsele sunt ambalate corespunzător pentru a asigura o amprentă minimă, un transport eficient și sigur cu o livrare într-un timp foarte scurt datorită logisticii răspândite, punctuale și eficiente.

    La dispoziția dvs., o echipă de reprezentanți repartizați în toata tara, un birou comercial și administrativ mereu disponibil pentru a rezolva fiecare nevoie și necesitate specifică.

    Importanta acordata transportului si manipularii, alaturi de calitate si pret, reprezinta unul dintre principalii factori pentru care suntem alegerea numarul 1. 

      Un produs conceput, fabricat, ambalat si distribuit într-un mod eficient înseamna un cost mai mic.
    Lucram continuu la eficientizarea procesului de livrare si manipulare pentru produsele disponibile in portofoliul nostru.
    Personalul si sistemul automatizat lucreaza permanent pentru mentinerea competitivitatii în piata si aprovizionarea pietei cu produse superioare calitativ.

Este interzisa deplasarea produselor prin târâre.

Livrarea prin curier

 • Livrarea comenzilor  mici se efectueaza prin FanCourier, NemoCurier, ToyaCurier, UrgentCargus.
 •  Puteti alege locatia: la birou, acasa sau o alta adresa mentionata.
 • La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, si va rugam sa ne contactati.
 • Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. in momentul efectuarii comenzii.
 • Pentru comenzile ce depasesc o anumita greutate vor fi folositi transportatori ce dispun de autoutilitare sau camioane.

Livrarea produselor

 • Livrarile se fac de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 18:00 si Sâmbata între orele 10:00 - 14:00.
 • Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 30 de zile , din momentul în care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi ) de catre unul din operatorii nostri cât si de catre client.
 • În cazul în care operatorii nostri primesc informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.
 • In situatia in care produsele dintr-o comanda provin din depozite diferite este posibil ca acestea sa nu ajunga la dvs. in acelasi moment. Ele vor ajuge la dumneavoastra in mai multe etape. Plata se va efectua pentru fiecare colet primit in situatia in care plata se face ramburs. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare privind intarzierea coletelor folositi numerele de contact sau adresa de email info@bricoflor.ro
 • Produsele sunt inmanate ambalate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, se va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Costuri de Livrare

 • Livrarea este asigurata gratuit sau contra cost in functie de produsul dorit si este specificat in pagina fiecarui produs in parte.

Conditii Speciale

 • In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.