• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Prelucrare margini

Compania noastra oferă clienților săi un serviciu frezare si cantuire profesionala conform solicitarilor dvs.

Pentru comenzi mari, efectuăm prelucrarea perimetrală a panourilor pe bază de lemn pentru a aplica cant din PVC, furnir  sau hartie, de diferite grosimi și tipuri, convenite în funcție de nevoile clienților. Oferim, de asemenea, un serviciu complet de tăiere, frezare și ștanțare, pentru un rezultat impecabil.

Serviciul de tăiere este disponibil pe panouri din PAL melaminat (aplicarea marginilor laminate) și pe panouri din placaj furnir plop și panou furniruit (aplicarea marginilor reale din lemn).
Datorită utilizării utilajelor de ultimă generație, suntem capabili să garantăm omogenitatea perfectă a suprafețelor, performanțe estetice optime și rezistență ridicată la uzură. De asemenea, acordăm o atenție deosebită problemei durabilității mediului, angajându-ne pentru o reducere semnificativă a deșeurilor.

Pentru a răspunde cererii crescânde de produse adaptate pentru bricolaj, avem, de asemenea, cant cu adeziv, pe care clientul le poate aplica independent, alegând dintr-o gamă largă de propuneri.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.