bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Debitare panouri

Compania noastra pune la dispozitia clientilor, serviciul de debitare panouri in baza specificatiilor transmise de client.
Datorita personalului calificat si a utilajelor avansate suntem in masura sa optimizam debitarile pentru produsele disponibile in portofoliul nostru, pentru a satisfice cele mai exigente proiecte.

Debitarea personalizata se realizeaza in concordanta cu solicitarile clientilor, pe toata gama de produse disponibile in portofoliul nostru, pentru toate grosimile si formatele si include oferte personalizate pentru a satisface exigentele clientului.
Datorita disponibilitatii unei game variate de panouri lemnoase, suntem in masura sa optimizam costurile de prelucrare venind in intampinarea clientilor nostri cu preturi avantajoase si competitive.
Realizam servicii de debitare indifferent de volum, pentru toata gama de panouri comercializate.
Dupa operatiile de prelucrare produsele sunt ambalate adecvat pentru a garanta integritatea si un transport eficace.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.