bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Standuri si magazine

Panourile pe bază de lemn reprezintă o soluție funcțională și de impact pentru magazinele de mobilier și spațiile de expoziție, datorită posibilității de a proiecta instalații temporare sau permanente.
Cu produsele noastre puteți crea sisteme modulare versatile și ușoare pentru amenajarea standurilor expoziționale, magazinelor și expozițiilor. Robuste și flexibile, ușor de asamblat și de dezasamblat, ușor de transportat și cu posibilități de combinație infinite, panourile noastre sunt de asemenea personalizabile, datorită unui pachet complet de servicii: de la secționare  la gravare, la noi puteți găsi alternative adecvate pentru toate nevoile de a da frâu liber creativității.
Lejeritatea, soliditatea și versatilitatea extremă fac din lemn, și în special din lemn multistrat, materialul ideal pentru proiectarea spatiilor pentru sali de conferinte, congrese pentru amenajari expozitionale și expoziții, partiții și sisteme modulare, eccrane mobile, mobilier, standuri și multe altele.

Produsele noastre sunt de asemenea certificate după standarde de înaltă calitate și siguranță și pot fi perfect integrate în proiecte eco-compatibile.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.