• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Scari proiect

Accesul la spatii situate la inaltime se poate face cel mai simplu cu o scara. Scarile pe care noi le realizam sunt gandite in primul rand pentru functionalitate, sa asigure accesul facil la etaj si in acelasi timp sa fie robuste, solide, durabile si sa ocupe putin spatiu. 
Avand o bogata experienta in spate, echipa noastra aduce in mod constant inovatii in design-ul scarilor metalice realizate astfel incat functionalitatea sa fie asigurata cu un consum mai redus de materiale ceea ce se traduce printr-un cost mai mic de realizare pentru beneficiar.
 Scara metalica de interior are in general o conceptie care pune mai mult accent pe design, in vreme ce o scara metalica exterioara are in primul rand un rol functional. Realizam scari metalice interior/exterior dupa proiectul clientului, sau in cazul in care proiectul nu exista, putem realiza proiect si realiza scara dupa indicatiile clientului. 
Realizam de asemenea scari cu design special pentru acces in spatii tehnice, inclusiv cu capac peste care se poate trece cu vehicule.
 Firma noastra poate executa si monta numeroase modele in cel mai scurt timp. Realizam scari metalice spirala sudate, scari drepte sudate, materialele sunt taiate pe CNC, iar produsele finale sunt realizate in timp record. 
Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de scari metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, corniere. Putem folosi de asemenea elemente de lemn sau inox. Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.

scari realizate pe comanda scari realizate pe comanda scari realizate pe comanda
scara spirala 8,5m scara spirala 8,5m scara spirala 8,5m
scari realizate pe comanda scari realizate pe comanda scara spirala 8,5m


Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.