• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Servicii tinichigerie

 Suntem mândri să punem la dispoziția clienților noștri servicii de tinichigerie și abkant, reprezentând soluții specializate în prelucrarea și formarea metalelor. Aceste servicii permit clienților să obțină componente metalice pers

onalizate, perfect adaptate nevoilor și cerințelor lor unice.
Cu o echipă dedicată de profesioniști calificați și cu ajutorul unei game variate de utilaje avansate, suntem capabili să optimizăm procesul de debitare pentru produsele din portofoliul nostru extins. Astfel, putem răspunde cu succes chiar și celor mai complexe și exigente proiecte ale clienților noștri.
Indiferent dacă este vorba despre realizarea unor piese unicat sau a unor serii mai mari, ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să îndeplinim standardele stricte ale industriei. Cu fiecare colaborare, ne propunem să depășim așteptările clienților noștri și să le oferim soluții eficiente și inovatoare pentru proiectele lor metalurgice.


Tinichigerie: Serviciile de tinichigerie implică lucrul cu foi de metal pentru a crea diverse componente și structuri. Procesul constă în tăierea, îndoirea, modelarea și sudarea foilor de metal pentru a obține forme și dimensiuni precise. Tinichigera poate lucra cu diverse tipuri de metale, inclusiv oțel, aluminiu și aliaje specifice.

Servicii oferite în tinichigerie:

 • Tăiere:
  • Utilizarea echipamentelor de tăiere, cum ar fi laserul sau plasma, pentru a obține forme precise.
 • Îndoire și modelare:
  • Utilizarea preselelor hidraulice sau mecanice pentru a îndoi și modela foile de metal conform specificațiilor.

Abkant: Serviciile de abkant (sau îndoire cu presă abkant) sunt specializate în îndoirea foilor metalice la un unghi predeterminat folosind o presă abkant. Acest proces permite obținerea de piese cu forme complexe și cu toleranțe strânse.

Servicii oferite în abkant:

 • Îndoire precisă:
  • Utilizarea preselor abkant pentru a îndoi foilor metalice la unghiuri specifice.
 • Fabricare de componente complexe:
  • Crearea de componente metalice cu forme variate și geometrii precise.

Beneficii ale serviciilor de tinichigerie și abkant:

 • Personalizare: Posibilitatea de a obține componente metalice personalizate în funcție de cerințele specifice ale clienților.
 • Precizie: Utilizarea echipamentelor avansate și a tehnologiilor moderne pentru a asigura precizie în dimensiuni și forme.
 • Eficiență: Realizarea rapidă a componentelor metalice în conformitate cu termenele de livrare stabilite.

Aceste servicii sunt esențiale în industria fabricării de componente metalice, găsind aplicații în diverse sectoare, cum ar fi construcțiile metalice, producția de utilaje și echipamente, precum și în alte industrii care necesită prelucrarea metalelor.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.