bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Constructii si amenajari

Servicii prestate

Datorită caracteristicilor tehnice excelente, panourile pe bază de lemn sunt astăzi una dintre cele mai populare soluții în sectorul construcțiilor și amenajarilor.

Toate produsele noastre provin dintr-un lanț de aprovizionare controlat, respectând standardele stricte de mediu și sunt certificate cu emisii scăzute de formaldehidă: placajul este de fapt un material organic, ecologic și reciclabil, potrivit pentru a fi utilizat pentru proiecte eco-durabile. În plus, în comparație cu structurile din lemn masiv, prelucrarea placajului implică economii semnificative de energie, contribuind la minimizarea efectului de seră.

Placa Galbena

Placa Galbena

Prelucrare CNC

Grinzi I pentru cofrare

Tego cofrare

Tego cofrare

Prelucrare canturi

Accesorii cofrare

OSB

OSB

Profile

Placi fibrociment

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.