bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Placaj eucalipt cu furnir estetic

Placajul de eucalipt furniruit cu furnir estetic de STEJAR, FAG sau MESTEACAN

Este un produs din categoria soft, suprafata este slefuita. Straturile de furnir sunt lipite astfel incat fibrele sunt prependiculare  in unghi drept pentru o rezistenta mare a produsului. 

Produsul se preteaza pentru taiere laser.

Numarul de straturi depinde de grosime si sunt lipite perpendicular. 

Incleierea este de interior BFU20, calitate fete: BB/BB, fara defecte reparate, ambele fete fiind cu furnire estetice de STEJAR, FAG sau MESTEACAN - miezul este integral din furnire de eucalipt

 Clasa emisii E1 ( E1/2 in cazul placajului cu furnir de mesteacan, in grosimi de 12, 15 si 18 mm);

Formatul produsului : 2440x1220 mmPreturile din tabelul de mai sus sunt in euro, fara TVA si se platesc la cursul BNR.

Clase de calitate 

    • BB – Calitate inalta , slefuit se admite maxim 4 doape/mp, noduri sanatoase mici, de 3-6 mm in diametrul mic;

Clasele de calitate mentionate mai sus se refera doar la furnirul exterior, si nu afecteaza parametrii structural sau de rezistenta a placajului.


Debitarea la dimensiuni si prelucrarile ulterioare sunt disponibile in concordanta cu cerintele clientului conform serviciilor oferite de compania noastra. 

Aplicatii 

  • amenajari spatii de expunere, receptii, vitrine etc., productia de mobila, amenajari exterioare, mobila lemn masiv, usi, constructii etc.;

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.