• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Mobilier gradina

Mobilier gradina
Într-o lume în care oamenii caută din ce în ce mai mult să-și personalizeze spațiile exterioare, compania noastra oferă soluții eficiente și inovatoare creării de piese de mobilier de grădină care îmbină frumusețea designului cu funcționalitatea și durabilitatea.
Cu o abordare centrată pe client, vă oferim soluții de mobilier de grădină care să se potrivească perfect nevoilor și preferințelor dvs. Fie că este vorba despre o terasă mică într-un apartament de oraș sau despre o grădină spațioasă la țară, echipa de experți a companiei lucrează împreună cu dvs. pentru a crea piese care să se integreze perfect în mediul lor și să aducă un plus de confort și stil.
gradina
Compania folosește lemnul durabil, metalul rezistent la intemperii și alte materiale de înaltă calitate pentru a asigura o durabilitate ridicată a pieselor de mobilier. În plus, fiecare piesă este proiectată cu atenție la detalii, de la finisaje fine până la accente decorative, pentru a se potrivi cu estetica și personalitatea fiecărui client.
Procesul de lucru al companiei începe cu o consultare detaliată cu clientul pentru a înțelege exact nevoile și preferințele acestuia.
Echipa de designeri și artizani lucrează apoi pentru a crea schițe și planuri personalizate, având mereu în vedere funcționalitatea, estetica și durabilitatea pieselor.
De la mese și scaune elegante, până la lounge-uri confortabile și șezlonguri relaxante, gama de produse a companiei acoperă o gamă largă de nevoi și preferințe. În plus, compania oferă și opțiuni de personalizare suplimentare, precum alegerea culorii, dimensiunii sau a altor caracteristici specifice, pentru a asigura că fiecare piesă este cu adevărat unică.
După ce planul este aprobat de către client, procesul de producție începe, iar fiecare piesă este fabricată cu atenție și măiestrie în atelierele companiei.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.