bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Ambalaje

Compania noastra oferă clienților săi o gamă largă de panouri multistrat pentru ambalare impachetare și solutii de transport produse fragile.
Ușor, rezistent la presiune și deformare, acest material se dovedește a fi o so
luție excelentă pentru ambalare, protejând chiar și cele mai fragile mărfuri și permițând economii semnificative de energie, de asemenea, datorită posibilității de reciclare și reutilizare.
Oferim, de asemenea, soluții robuste, durabile și personalizabile pe scară largă pentru sisteme modulare, cutii si cufere promoționale, containere, afișaje, totemuri și structuri de depozitare.
Personalul nostru specializat lucrează alături de clienți pentru a-i susține în alegerea materialului și finisajelor cele mai potrivite pentru promovarea produsului, oferind sfaturi personalizate și o gamă largă de servicii dedicate pentru identificarea soluțiilor de impact pentru fiecare proiect.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.