• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Despre noi

Datorita unei experiente de peste 8 ani in sectorul de activitate ce se ocupa cu producerea si comertului de materiale lemnoase, materiale de constuctii si elemente metalice, compania noastra va propune o gama diversa de produse variate, disponibile in stoc, gata pentru livrare. sau executate pe comanda in functie de solicitarile transmise.

Atelierele de tamplarie, companiile de transport sau distributie, firmele de constructii dar si pasionatii de bricolaj pot gasi in depozitele noastre o oferta variata de produse disponibile pentru livrare dar si o gama complete de servicii personalizate.
Bricoflor - pasiunea pentru bricolaj: combinam vocatia industriala cu analizarea produselor inovative si cu oportunitatile tehnologice, pentru a oferi clientilor nostril solutii unice in aplicatiile si proiectele dezvoltate. De asemenea acordam o atentie deosebita factorilor de mediu, sustenabilitatii forestiere si a legislatiei in vigoare, folosind si distribuind produse ce respecta standardele internationale.

Ne angajam ca in fiecare zi sa garantam satisfacerea clientilor vis a vis de conformitatea produselor noastre, care respecta toate standardele in vigoare referitor la mediu si calitate.

Datorita implicarii si experientei, suntem in grad sa garantam trasabilitatea materialelor pe toata filiera de productie cu toate certificarile necesare folosirii acestor produse in conditiile legislatiei actuale.
Clientilor nostri le punem la dispozitie cunostintele noastre legate de logistica pentru o livrare rapida datorita colaborarii cu bursa de transport, a mijloacelor proprii, dar si a contractelor incheiate cu firmele de curierat rapid.

O echipa de vanzari in colaborare cu departamantul de logistica se ocupa ca toate solicitarile dvs sa fie procesate in cel mai scurt timp .
Multumita experientei acumulate in acest domeniu, dublata de pasiunea pentru munca noastra, o informare continua si a unui contact permanent cu producatorii privind noutatile aparute si gamele disponibile, asiguram clientii nostril de competentele si seriozitatea de care dam dovada, pentru a oferi solutii in masura sa satisfaca toate exigentele.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.