bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Servicii de reconditionari scari

Reconditionare scari interioare lemn
 Reconditionarea unei scari interioare :
- Slefuire si lacuire
- Reparare gauri,crapaturi in trepte , mana curenta , balustri
- Inlocuire elemente din lemn - trepte , contratrepte , plinta etc

FOARTE IMPORTANT ! Anumite defecte sunt greu de inlaturat si presupun costuri mari de manopera . De aceea este bine sa aveti in vedere aceste aspecte atunci cand achizitionati produsul nou : Folosirea de lemn verde sau cu umiditate prea mare - folosirea lemnului cu umiditate mare la scari , parchet sau usi este cauza unor defecte majore cu costuri mari de reparare , sau chiar inlocuire a produsului . In plus repararea acestora inseamna de multe ori si reparare de pereti , zugraveli , praf etc. - in cele mai multe cazuri , un pret mult mai mic la aceste produse , poate ascunde si folosirea de material de proasta calitate . Colorarea (baituirea) lemnului - schimbarea culorii din inchis in deschis este de cele mai multe ori o "misiune imposibila" cu un pret adecvat.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.