• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Placaj FAG

 • formate: 2000x1250 mm şi 2440x1220 mm.;
 • Calitatea, pentru placaje de interior: A,B,C, D (standard international) 
Placajul de fag cu încleiere interior reprezintă o opțiune excepțională în materie de materiale de construcție, oferind atât rezistență solidă, cât și eleganță naturală. Acest tip de placaj se distinge prin utilizarea lemnului de fag de înaltă calitate și tehnicile avansate de încleiere, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de proiecte interioare.


Fagul, recunoscut pentru durabilitatea sa, conferă placajului o rezistență deosebită. Aceasta face ca acest tip de placaj să fie ideal pentru utilizare în proiecte interioare care necesită un material robust și de lungă durată.

Tehnica de încleiere interioră asigură o aderență solidă între straturile de lemn, creând o unitate coezivă. Această caracteristică contribuie la stabilitatea și rezistența finală a placajului, fiind potrivit pentru aplicații interioare unde se pune accent pe durabilitate.

Lemnul de fag aduce o estetică naturală și caldă la proiectele interioare. Granițele și nuanțele specifice ale fagului adaugă un aspect elegant și rafinat, permițând placajului să se integreze armonios în diverse stiluri de design interior.

Datorită rezistenței și stabilității sale, placajul de fag cu încleiere interior este potrivit pentru o gamă largă de proiecte, inclusiv fabricarea mobilierului, realizarea ușilor interioare, și alte aplicații creative care solicită un material solid și fiabil.

Utilizarea lemnului de fag provenit din surse sustenabile și procesele de producție responsabile fac din acest tip de placaj o opțiune ecologică. Alegând placajul de fag, contribuiți la promovarea practicilor de construcție durabile.
Concluzie:
Tecnomir Grup este inscrisa in registrul operatorilor SEAP
Cod CPV 44191500-0 - Lemn densificat (Rev.2)
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.