bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Placaj pin


Placajul este un tip de panou format din straturi de lemn. 
Deși placajul are o rezistență mecanică foarte bună, este un material ușor. 
Numărul de straturi este de obicei produs ca număr impar. Straturile exterioare sunt în general paralele cu dimensiunea lungă a panoului.Preturile din tabelul de mai sus sunt in euro, fara TVA si se platesc la cursul BNR.


Clase de calitate 

    • BB/CP - BB este curata, accepta noduri sanatoase mici, iar CP accepta noduri dopuite, chituiri

    • CP/C, spatele C accepta mici fuguri deschise, noduri cazute si alte defecte nereparate;

Clasele de calitate mentionate mai sus se refera doar la furnirul exterior, si nu afecteaza parametrii structural sau de rezistenta a placajului.

Debitarea la dimensiuni si prelucrarile ulterioare sunt disponibile in concordanta cu cerintele clientului conform serviciilor oferite de compania noastra. 


Aplicatii 

  • amenajari spatii de expunere, vitrine, jucarii, matrite, pereti de catarare, banci si gradene, productia de mobila, amenajari exterioare, productia de ambalaje, mobila tapitata, usi, constructii etc.;

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.