Jardiniere din lemn

Jardiniere din lemn  cuceresc pe drept o popularitate tot mai mare, ceea ce nu e de mirare, dacă luăm în calcul avantajele sale.
 Realizam la comanda orice model jardiniera lemn dupa dimensiuni standard sau dupa dimensiunile clientului.
     
  • Nu este nevoie de o cantitate mare de pământ. Containerele pot fi amplasate pe sectoarele pavate, alei, etc. – nici măcar nu este nevoie stringentă de a avea grădină. Plantele pot creşte alături de casă şi să înfrumuseţeze curtea interioară.
  • Plantele pot fi examinate mai uşor. Plantele mici şi delicate este mai uşor de a fi examinate – ghivecele pot fi instalate la diferite nivele. Compoziţia din containere pot fi uşor schimbate. Pot fi crescute plante frumoase, iar sub protecţia peretelui pot fi crescute flori delicate.
  • Plantele pot fi îngrijite mai uşor. Nu trebuie săpat terenul, sădite plantele, prăşite, este foarte uşor să rupeţi butonii uscaţi de floare, deoarece nu trebuie să vă aplecaţi atât de mult.
  • Pot fi crescute plante, cărora nu li se potriveşte solul din grădină. În grădină poate fi un sol greu şi rău drenat, care pentru multe plante nu este potrivit. În container puteţi introduce şi o compoziţie foarte potrivită după compoziţie.
  • Este mai mică posibilitatea afectării plantelor dăunători. Plantele pot fi protejate mai sigur de melci şi care locuiesc în sol.
Unele obiecte mai puţin atrăgătoare pot fi mascate. Se pot masca capacele trapelor de canalizare, iar intrarea principală poate fi transformată prin instalarea în faţa uşii a containerelor cu flori.
Jardiniera set
Jardiniera Cross
Jardiniera clasic
Jardiniera twin
Jardiniera Line
Jardiniera Mobile
Jardiniera Double
Jardiniera Double
Jardiniera Turin
Jardiniera Braila
Jardiniera Galati
Jardiniera larice
Jardiniera Istrati
Jardiniera rustic
Jardiniera home
Jardiniera Venice
Jardiniera garden
Jardiniera brut
Jardiniera Xara
Jardiniera elegant
Jardiniera larice1
Jardiniera Country
Jardiniera terasa
Jardiniera Milan
Jardiniera Iasi
Jardiniera Focsani
Jardiniera cover
Jardiniera Denver
Jardiniera chertata
Jardiniera cascada
Jardiniera corner
Jardiniera suport

Jardiniera hard
Jardiniera lant
Jardiniera lines
Calculator preturi

Material : Rasinos
Jardiniera se finiseaza cu bait+lac pentru exterior 3 straturi
Folie de protectie intre sol si lemn.
Produsul se livreaza fara pamant. 
Livrare 5 zile de la data comenzii ferme.
Garantie 12 luni pentru produs.
Se lacuieste cu lac special de exterior ADLER
Productie proprie BRAILA.
Se pot executa dupa dimensiunile sau modelul clientului.
Transport si montaj /amenajare, la cerere.


Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.