Scari proiect

Accesul la spatii situate la inaltime se poate face cel mai simplu cu o scara. Scarile pe care noi le realizam sunt gandite in primul rand pentru functionalitate, sa asigure accesul facil la etaj si in acelasi timp sa fie robuste, solide, durabile si sa ocupe putin spatiu. 
Avand o bogata experienta in spate, echipa noastra aduce in mod constant inovatii in design-ul scarilor metalice realizate astfel incat functionalitatea sa fie asigurata cu un consum mai redus de materiale ceea ce se traduce printr-un cost mai mic de realizare pentru beneficiar.
 Scara metalica de interior are in general o conceptie care pune mai mult accent pe design, in vreme ce o scara metalica exterioara are in primul rand un rol functional. Realizam scari metalice interior/exterior dupa proiectul clientului, sau in cazul in care proiectul nu exista, putem realiza proiect si realiza scara dupa indicatiile clientului. 
Realizam de asemenea scari cu design special pentru acces in spatii tehnice, inclusiv cu capac peste care se poate trece cu vehicule.
 Firma noastra poate executa si monta numeroase modele in cel mai scurt timp. Realizam scari metalice spirala sudate, scari drepte sudate, materialele sunt taiate pe CNC, iar produsele finale sunt realizate in timp record. 
Cel mai frecvent folosim pentru realizarea de scari metalice teava patrata, teava rotunda, platbanda, platbanda amprentata, tabla expandata, corniere. Putem folosi de asemenea elemente de lemn sau inox. Operatiile de prelucrare a metalului pe care le putem realiza in atelierul nostru sunt de debitare, indoire, sudare, strunjire si vopsire.
scari realizate pe comanda scara spirala 8,5m
scara spirala 8,5m scara spirala 8,5m
scari realizate pe comanda scari realizate pe comanda
scari realizate pe comanda scari realizate pe comanda
small product photo
small product photo
small product photo

small product photo
small product photo
small product photo
small product photo

small product photo

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.