bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

TEGO ANTIDERAPANT PLOP 2500x1250x24mm

Oferta disponibilitate stoc: TEGO ANTIDERAPANT PLOP 2500x1250x24mm 36 foi pe palet pret 390 Ron /placa+tva

Cherestea pentru terasa

Cherestea pentru terasă un material practic şi sigur pentru pardosele la aer liber: terase, balcoane, cerdacuri, precum şi în băi, bazine, saune. Cu ajutorul cherestelei pentru terasă de asemenea pot fi create alei extraordinar de comode în exploatare şi uşoare în îngrijire. Profilul cherestelei pentru terasă permite mersul uşor pe suprafaţă şi concomitent serveşte pentru evacuarea apei. Cu ajutorul cherestelei pentru terasă pot fi create efecte artistice interesante în propria grădină, de care veţi fi foarte mândri. Acest material sigur, durabil, cu proprietăţi excelente de consum şi decorative, care se păstrează chiar şi la exploatarea în condiţii climaterice nefavorabile şi în caz de oscilaţii puternice de temperatură.
În cheresteaua pentru terasă pot fi încorporate corpuri de iluminare pentru organizarea iluminării de seară şi noapte a terenului. Este posibilă de asemenea prelucrarea cu diferite culori, lacuri, uleiuri, destinate pentru lemn. Noi realizam, vindem si montam cheresteaua pentru podeaua dumneavoastra.

Durabilitatea cherestelei pentru terase
Sporirea termenului de exploatare se obţine în urma prelucrării speciale a lemnului cu substanţă antiseptică sub presiune.
Producţia noastră este rezistentă faţă de fenomenele atmosferice şi s-a manifestat chiar şi în cele mai complicate condiţii climaterice.
Particularităţile constructive ale cherestelei pentru terasă rezidă în faptul, că ele sunt lipsite de  caneluri, se introduc în joncţiune. Aceasta se face pentru a preveni reţinerea apei în caneluri şi găuri, astfel reducând la minim deteriorarea lemnului.
 
În producerea cherestelei pentru terasă noi folosim profilul „antislip”. Această plisare, care previne  alunecarea pe lemnul umed pe timp ploios şi zăpadă.
   
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

Cauta

Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.