• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Foisorul de gradina

Foişorul de grădină  reprezintă o excelentă soluţie de stil şi amenajare a terenului D-stră, care-i conferă un aspect finit. Din punctul de vedere al confortului – aceasta este protecţia de ploaie, vânt şi soare dogoritor, graţie cărui fapt puteţi să petreceţi timpul la aer practic pe orice timp.
   
Foişorul de grădină poate deveni locul pentru ceaiul de seară în familie, pentru o conversaţie intimă cu persoana iubită, pentru picnicul unei companii gălăgioase de prieteni, pentru o sărbătoare de familie. Foişorul poate de asemenea deveni locul, unde veţi face ceea ce vă place cel mai mult: să citiţi, să coaseţi, să jucaţi în jocuri de masă – dame, şah, loto, etc.
   
La momentul actual foişoarele sunt confecţionate din multe tipuri de materiale, însă cel mai popular rămâne totuşi a fi lemnul. Foişorul din lemn este ca o tradiţie. Mulţi oameni se bucură de atmosfera creată de foişorul din lemn, în special dacă alături cresc câţiva brazi, ca să vi se creeze senzaţia de aflare în pădure, de relaxare. 
Foişoarele din lemn pot fi divizate convenţional în deschise şi închise, precum şi aflate separat sau prelungire a casei.
   
Înainte de a comanda foişorul, cel mai bine este să vedeţi, ce opţiune se va înscrie cel mai bine în grădina D-stră. Dacă aveţi un teren mic, opţiunea ideală va fi un foişor rotund sau dreptunghiular. Pentru terenurile mari se potrivesc de minune foişoarele hexagonale sau octagonale.
Foişorul nu ar trebui amplasat în apropierea casei. Se va crea senzaţia, că construcţia se contopeşte cu construcţia mare. În mod optimal foişorul trebuie amplasat în locurile îndepărtate ale terenului, unde va fi linişte.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.