• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Ce este imprimarea pe lemn?

Ideea de a tipări direct pe lemn nu este una nouă. O facem de ani de zile.
Granulația lemnului spune o poveste de la sine. Asemenea amprentelor, nici două foi de lemn nu au aceeași granulație. Acesta este ceea ce face ca imprimeurile din lemn să iasă atât de mult în evidență față de substraturile de imprimare. 
Atunci când granulația lemnului se vede în opera de artă sau fotografii, piesa este subliniată de un ton organic subtil.

Potrivit pentru marketing

Aspectul și senzația organică a unui afișaj din lemn imprimat este foarte atrăgătoare pentru companiile care apreciază brandingul cu tonuri organice.

Imprimarea pe lemn poate fi realizată folosind diverse tehnici, iar alegerea depinde de rezultatul dorit și resursele disponibile. 

Imprimare Directă:

Aplicarea directă a cernelii sau a vopselei pe suprafața lemnului poate fi realizată prin tehnici precum serigrafia, tamponarea sau chiar pictura manuală. 

Asigurați-vă că lemnul este pregătit corespunzător pentru a primi cernela sau vopseaua și că suprafața este netedă.

Imprimare cu Jet de Cerneală (Inkjet):

Utilizarea imprimantelor cu jet de cerneală pentru a imprima direct pe lemn. Asigurați-vă că lemnul este pregătit și că utilizați cerneluri compatibile cu lemnul.

De obicei, este necesar un tratament prealabil al lemnului, cum ar fi aplicarea unui strat de bază.

Transfer de Imagini:

Transferul de imagini implică imprimarea imaginilor pe hârtie sau alt mediu de transfer, apoi aplicarea acestora pe lemn folosind diverse metode.

Transferul de căldură și transferul de apă sunt două metode comune în această categorie.

Gravură și Tăiere cu Laser:

Mașinile cu laser pot fi utilizate pentru a grava sau tăia lemnul, oferin


d rezultate precise și detaliate. Această metodă poate fi folosită pentru a crea modele decorative sau gravuri personalizate.

Decoupage:

Decoupage-ul implică aplicarea de imagini imprimate pe lemn folosind adezivi speciali și lacuri de finisare pentru a crea un aspect decorativ.

Transfer de imagini cu gel de transfer:

Un gel de transfer poate fi folosit pentru a aplica imagini imprimate pe lemn. După aplicare, hârtia este îndepărtată, iar imaginea rămâne pe suprafața lemnului.

Imprimare cu șabloane:

Utilizarea șabloanelor pentru a aplica modele sau texte pe lemn folosind diverse tehnici, precum vopsirea sau aplicarea de cerneală.

Indiferent de metoda aleasă, este important să testați întotdeauna pe o mică porțiune de lemn înainte de a imprima pe întreaga suprafață. Pregătirea corespunzătoare a lemnului și utilizarea materialelor potrivite sunt cheia pentru a obține rezultate de calitate.

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.