• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Plăcile pentru izolație termică Steico

 În ce merită să investim pentru a îmbunătăți parametrii acoperișului și pentru a proteja casa împotriva pierderilor de căldură din ce în ce mai costisitoare resimțite în sezonul de toamnă și iarnă? O bună izolare termică între și deasupra căpriorilor va reține eficient căldura generată în interiorul clădirii, reducând cererea de energie a acesteia și sporind confortul locuitorilor. Plăcile speciale STEICO vor izola acoperișul și vor proteja suplimentar împotriva vântului, ceea ce este, de asemenea, important pentru buna funcționare a stratului termoizolant.


Pierderile de căldură în timpul sezonului de încălzire, cauzate de un acoperiș prost izolat, pot ajunge până la 25%, afectând grav proprietarii caselor cu pereți exteriori slab izolați. Pentru a compensa aceste pierderi, aceștia consumă mai multă energie pentru încălzire, ceea ce conduce la o creștere a costurilor și, de obicei, nu rezolvă eficient problema. Chiar și cu cheltuieli suplimentare, menținerea unei temperaturi confortabile în încăperi devine dificilă dacă acoperișul nu oferă o protecție adecvată împotriva pierderilor de căldură.


O soluție practică constă în modernizarea termică, care va reduce aceste pierderi și va diminua necesarul de energie al clădirii. Proprietarii caselor mai vechi ar trebui să ia în considerare această decizie fără întârziere, având în vedere beneficiile pe termen lung și economiile semnificative la costurile de întreținere.


Modernizarea acoperișului poate fi realizată eficient, economic și fără prea multă incomoditate pentru locuitori. Acest aspect este deosebit de important în cazul utilizării mansardei. Cea mai bună practică este să izolați acoperișul din exterior, fără a interveni în interiorul clădirii. Astfel, camerele aflate sub acoperiș rămân neafectate de lucrările de modernizare, fiind mai puțin deranjante pentru locatari.


Pentru a îmbunătăți eficacitatea, se recomandă aplicarea unui strat dublu de izolație termică în cazul acoperișurilor înclinate, predominante în peisajul românesc. Acest lucru poate fi realizat instalând imediat o izolație termică corespunzătoare între și deasupra căpriorilor.

Investițiile de modernizare termică vor fi eficiente dacă vom folosi un izolator termic bun. Atunci când alegeți un material, merită să acordați atenție coeficientului de conductivitate termică declarat de producător, deoarece de acesta depinde eficiența stratului de izolare termică. Pentru clădirile eficiente din punct de vedere energetic, sunt recomandate materiale cu o conductivitate termică lambda sub 0,05 wați. Un acoperiș vechi poate fi modernizat într-un mod modern, iar prin alegerea izolației termice din fibre de lemn - tot ecologic, cu beneficii pentru clima și bunăstarea locuitorilor.


Flexibil la interior, stabil la exterior


Numai umplerea temeinică a spațiului cu izolație termică va asigura o protecție termică fiabilă. În prima etapă, cel mai bine este să izolați structura cadrului acoperișului cu un material termoizolant flexibil plasat între căpriori. Lucrarea se poate face foarte eficient cu ajutorul covorașelor din fibră de lemn STEICO flex 036 , care vor umple complet spațiul dintre grinzi, fără a lăsa locuri prin care căldura să scape. Covorașele sunt un izolator ideal deoarece au un coeficient de conductivitate termică foarte scăzut – ​​λ D = 0,036 [W/(m*K)]. Acesta este cel mai mic coeficient declarat dintre toate materialele termoizolante naturale. Au, de asemenea, alți doi parametri importanți foarte buni care ar trebui să caracterizeze izolarea termică eficientă: densitate mare - 60 kg pe m3 și căldură specifică foarte mare - 2100 jouli. În ceea ce privește acumularea de căldură, acestea sunt similare cu lemnul masiv, masiv.

Pentru a maximiza efectul de izolare termică, plăcile izolante speciale din fibră de lemn uscată durabilă STEICO sunt amplasate direct pe căpriori . Sunt disponibile în grosimi de până la 200 mm, ceea ce permite o ajustare convenabilă a eficienței energetice a acoperișului la standardul așteptat. Chiar și cu o grosime mică a materialului, puteți obține o protecție termică excelentă datorită parametrilor foarte buni - coeficientul de conductivitate termică declarat al STEICO special dry este de 0,040 [W/ (m* K)].


Plăcile sunt atașate direct de căpriori, ceea ce reprezintă un mare avantaj în cazul unei izolații termice eficiente. Vă permite să minimizați punțile termice, care sunt principala sursă de pierdere de căldură. Un alt avantaj al instalării pe exteriorul acoperișului este suprafața exterioară mai caldă a căpriorilor, care reduce condensarea vaporilor de apă. Fabricat din fibre de lemn naturale, STEICO special dry este deschis la difuzie, ceea ce permite excesul de umiditate să se evapore din interiorul despărțitorului despărțitor al acoperișului spre exterior. Această protecție vă va ajuta să evitați deteriorarea costisitoare a construcției în viitor din cauza drenării necorespunzătoare a umidității.


Beneficii suplimentare ale izolației termice din exterior


Plăcile speciale uscate de căpriori STEICO asigură izolație termică și, în același timp, protejează împotriva vântului, ceea ce este, de asemenea, important pentru o izolare termică adecvată. În plus, ele constituie un al doilea strat care drenează apa. Sunt rezistente la apa de ploaie, astfel încât protejează acoperișul împotriva ploii încă din ziua instalării. Acesta este un factor cheie în cazul modernizării termice din exterior, când este necesară protejarea cât mai rapidă a încăperilor de la mansardă împotriva condițiilor meteorologice dăunătoare. Această protecție durează pe toată durata de viață a clădirii, asigurând o protecție permanentă a acoperișului, de exemplu, în cazul deteriorării țiglelor de acoperiș. Profilul special uscat STEICO etanș cu canelură și lambă nu necesită etanșarea suplimentară a îmbinărilor la îmbinări - cu un unghi minim de înclinare a acoperișului de 16°.


 


Plăcile sunt disponibile în formate la îndemână: 600 mm lățime și lungimi de la 1880 la 2230 mm, care vă permit să acoperiți acoperișul mai rapid decât cu cofrajele tradiționale. Combinate cu greutatea lor redusă, sunt ușor de mutat pe șantier.



Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.