• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

La mulți ani, România!


Într-un moment în care sărbătorim ziua României, Bricoflor, un nume binecunoscut în lumea amenajărilor, mobiliștilor și a constructorilor, adresează o urare specială de "La Mulți Ani!" țării noastre dragi. 
Cu o prezență de 10 ani pe piața românească, Bricoflor a devenit un partener de încredere pentru cei care își doresc să-și transforme locuințele în spații moderne, confortabile și estetice.
Compania și-a câștigat reputația prin oferirea unei game variate de produse de calitate superioară, precum și prin servicii personalizate adaptate nevoilor specifice ale clienților din România. De la pardoseli elegante și durabile, până la panouri și decoruri de perete moderne, Bricoflor a fost mereu la înălțimea așteptărilor, contribuind astfel la crearea unor locuințe care reflectă personalitatea și stilul fiecărui client.

O caracteristică distinctivă a Bricoflor este angajamentul său față de sustenabilitate și mediu. Într-o perioadă în care tot mai mulți consumatori acordă importanță materialelor eco-friendly, Bricoflor a dezvoltat o gamă de produse care respectă standardele de mediu fără a compromite calitatea.  
Aniversarea a 10 ani de activitate în România aduce cu sine și o recunoaștere a contribuției aduse la dezvoltarea industriei de amenajări interioare.  

Cu o echipă dedicată și pasionată, Bricoflor continuă să inoveze și să ofere soluții creative pentru amenajările interioare, rămânând un lider de piață în domeniu. Astfel, în această zi specială, Bricoflor își exprimă recunoștința față de toți clienții, partenerii și colaboratorii care au făcut posibilă această călătorie de 10 ani în lumea designului interior românesc.

La mulți ani, România! La mulți ani, Bricoflor! Împreună, construim locuințe frumoase și pline de viață!
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.