• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Inovație în Izolații Termice: Fibre de Canepă THERMO HANF

În căutarea soluțiilor de izolație termică durabilă și eficientă, fibrele de canepă THERMO HANF reprezintă o inovație remarcabilă. Aceste termoizolații naturale aduc beneficii semnificative în ceea ce privește eficiența energetică, durabilitatea și impactul asupra mediului.

Sursă Naturală și Durabilă

Unul dintre avantajele notabile ale termoizolațiilor THERMO HANF este utilizarea fibrelor de canepă ca materie primă. Canepa este o plantă cu creștere rapidă, ce nu necesită pesticide sau îngrășăminte chimice. Alegând canepa pentru producerea termoizolațiilor, se susține o practică agricolă durabilă și se reduce amprenta de carbon asociată cu fabricarea materialelor de construcție.

Izolație Termică Eficientă

Fibrele de canepă THERMO HANF au proprietăți termoizolante remarcabile. Acestea asigură o barieră eficientă împotriva pierderilor de căldură în timpul sezonului rece și limitează transferul de căldură în timpul verii. Astfel, confortul termic al clădirii este îmbunătățit, iar necesitatea utilizării excesive a sistemelor de încălzire sau răcire este redusă.

Reglarea Umidității și Respirabilitate

O caracteristică distinctivă a termoizolațiilor din fibre de canepă este capacitatea lor de a regla umiditatea în interiorul clădirii. Aceste materiale absorb și eliberează umiditatea în mod natural, contribuind la menținerea unui mediu interior sănătos și confortabil. De asemenea, permit respirabilitatea structurii clădirii, prevenind acumularea de umiditate și reducând riscul formării mucegaiului.

Soluție Versatilă și Ușor de Instalat

Termoizolațiile THERMO HANF sunt disponibile în diverse forme, inclusiv role și panouri, facilitând instalarea în diferite tipuri de construcții și configurații. Această versatilitate face ca aceste fibre de canepă să fie potrivite pentru o gamă variată de proiecte, de la renovări la construcții noi.

Impact Redus asupra Mediului

Angajamentul către practici ecologice face din termoizolațiile THERMO HANF o alegere sustenabilă. Procesul lor de producție minimiză impactul asupra mediului, iar caracteristicile naturale ale canepii reduc dependența de resurse finite și contribuie la construcția unei societăți mai ecologice.

Concluzie: THERMO HANF - Pentru un Viitor Sustenabil și Confortabil

Fibrele de canepă THERMO HANF reprezintă o soluție inovatoare pentru izolația termică, aducând beneficii ecologice și economice. Aceste materiale nu doar asigură eficiența energetică a clădirii, ci și susțin angajamentul nostru colectiv pentru un viitor construit pe principii durabile și respect față de mediu.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.