• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Social Media

Social Media

Descoperiți cele mai recente activități de la Bricoflor.ro. Aflați mai multe despre companie, produsele și serviciile sale.
Facebook

Pagina noastră de Facebook vă oferă cele mai noi informații privind Bricoflor.ro și vă spune totul despre produse noi, membrii echipei, dar și programlele de formare profesională. În afară de aceasta, vom posta informații cu privire la târguri, prezentări și evenimente. Așteptăm cu nerăbdare să comunicăm în mod activ cu tine.
YouTube

Utilizați canalul nostru  YouTube pentru a accesa o parte din lumea Bricoflor.ro. Videoclipurile noastre vă prezintă cele mai noi produse, aplicații pentru utilizarea produselor,  precum și instrucțiuni de montaj și de instalare. Totul pe: www.youtube.com/Bricoflor.ro

 
LinkedIn

Pagina noastră de LinkedIn reprezintă sursa ta de informații actualizate despre Bricoflor.ro. Aici vei găsi noutăți despre produsele noastre, membrii talentați ai echipei noastre și programele noastre de formare profesională. Pe lângă acestea, vom împărtăși informații despre târguri, prezentări și evenimente relevante din domeniul nostru. Suntem cu sufletul deschis pentru interacțiune și așteptăm cu nerăbdare să comunicăm activ cu tine. www.linkedin.com/Bricoflor.ro
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.