• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Casete de fatada si panouri pentru fatada

Specificații tehnice

Grosimea tablei [mm]1,00 – 1,20
Lungimea de acoperire [mm]de la 240 până la 3000
Lăţimea de acoperire [mm]de la 265 până la 800
Lăţimea de îmbinare pe orizontal [mm]de la 10 până la 30
Lăţimea de îmbinare pe vertical [mm]de la 10 până la 30
Grosimea (adâncimea) casetei [mm]25 / 30
CASETE DE FAȚADĂ ŞI PANOURI PENTRU FAŢADE
Forma modernă şi posibilitatea utilizării materialelor de diferite texturi şi culori, permite includerea în proiect a următoarelor caracteristici: reflexivitate, simetrie şi proporţionalitate.
Astfel, se facilitează obţinerea unui efect estetic dorit.
 Flexibilitatea suplimentară, este asigurată de posibilitatea lărgirii de potrivire a lungimii şi lăţimii de acoperire, precum şi, a lăţimii
îmbinărilor. Caracterul universal al casetelor pentru faţade, este sporit prin facilitatea îmbinărilor cu alte materiale din cadrul faţadei. Acestea pot fi utilizate în proiecte arhitecturale sofisticate şi inovatoare.
Datorită parametrilor tehnici şi de rezistenţă excepţionali, casetele pentru faţade, îndeplinesc cerinţele riguroase impuse ale construcţiilor prestigioase.Utilizarea casetelor pentru faţade, permite finisarea estetică şi durabilă a faţadelor.
Acestea, pot fi utilizate atât pe întreaga suprafaţă a clădirii, cât şi, pe fragmentele reprezentative cum ar fi:
- fronturi sau părţi ale birourilor clădirii.
Conferirea caracterului distinct prin formă si materiale de finisare ale faţadelor obiectivelor, este o soluţie des întâlnită în construcţiile moderne.
În asemenea proiecte, casetele de faţada, datorită gamei largi de culori şi flexibilităţii de dimensiuni, constituie o alegere ideală.
Pentru a menţine estetica şi funcţionalitatea faţadei, furnizăm colţare de sistem şi prelucrări pregătite individual.


Avantajul pereţilor cortină construiți cu ajutorul casetelor pentru faţade, îl reprezintă montarea rapidă şi necomplicată.
Acestea pot fi utilizate pe orice tip de perete, fixate sub construcţie, care constituie o schelă de oţel executată din profile Omega 30/90.
Casetele sunt fixate prin găuri alungite care permit compensarea tensiunii.
 Având în vedere faptul că profilele Omega 30/90 constituie o bază pentru îmbinarea casetelor pe vertical, acestea sunt confecţionate din acelaşi material ca şi casetele, conferind un efect de suprafaţă uniform. Pentru rigidizarea suplimentară se utilizează profilele Omega 30/50.
 Îmbinarea casetelor pe orizontal se execută conform principiului de fermoar datorită, marginilor superioare şi inferioare ale casetelor
profilate special.Casetele sunt montate pe profile de tip Omega. La îmbinările casetelor sunt utilizate profilele Omega 30/90 executate din acelaşi material ca şi învelişul.
În plus, se pot utiliza profilele de rigidizare Omega 30/50 executate din tablă galvanizată (rămân invizibile după terminarea montajului).


 
Panouri pentru faţade
Principalele avantaje ale panourilor pentru faţade sunt: montajul rapid şi facil, precum şi flexibilitatea în ajustarea învelişului cu forma faţadei.
Acest produs, este ideal pentru îmbinarea în zona faţadei cu alte tipuri de învelişuri, cum ar fi:
- casete de perete sau panourile LAMBDA® cu bavură ridicată.
Astfel, se asigură un efect vizual atractiv. În combinaţie cu gama largă de culori şi a texturilor de straturi de acoperire, se pot realiza proiecte de faţade originale.

În vederea compensării tensiunilor generate în urma dilatării termice a materialului, la montarea panourilor, trebuie ţinut cont de îndoirea părţii din faţă (curbare).
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.