• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

12 moduri de a adauga textura cu instrumente pe care le aveți deja

Mult din efortul depus pentru a adăuga textură lemnului cu instrumentele pe care le avem la îndemână constă în a privi dincolo de utilizarea lor tipică. Desigur, o cutie de cuie servește în mod evident la fixare, dar poate fi, de asemenea, folosită pentru a crea adâncituri fine în lemn. O dalta este proiectată inițial pentru a îndepărta treptat mici suprafețe și a elimina cioburi fine de lemn, însă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a crea suprafețe ușor unghiulare și inegale. Nu încurajăm nicidecum abuzul sau utilizarea imprudentă a instrumentelor. Dorim doar să oferim o altă perspectivă asupra modului în care un instrument poate fi folosit pentru a adăuga textură unei suprafețe.

Această listă nu este deloc exhaustivă; reprezintă doar un punct de plecare pentru a introduce pe cei interesați în posibilitățile pe care le oferă instrumentele pe care le au, probabil, deja în atelier, atunci când gândesc în afara tiparelor obișnuite. Nici nu am menționat cum burghiele, capetele de strung, cuțitele pentru sculptură, torțele și alte instrumente de suflat pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adăuga o textură superbă lemnului.

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.