bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

TEGO ANTIDERAPANT PLOP 2500x1250x24mm

Oferta disponibilitate stoc: TEGO ANTIDERAPANT PLOP 2500x1250x24mm 36 foi pe palet pret 390 Ron /placa+tva

UŞI DE GARAJ - Liste pret

Cu o tradiţie de peste 50 de ani şi cunoscută ca unul dintre liderii mondiali
în producţia de uşi de garaj, compania Wayne Dalton oferă garanţia calităţii şi a designului inovator, aratând o continuă preocupare pentru a se ridica deasupra standardelor.

Modelul 9100 combină, la cele mai bune preţuri, designul elegant cu siguranţa, eficienţa energetică şi durabilitatea. Este în mod special recomandat pentru cazul în care există acces direct din garaj în casă.

DESIGNUL ELEGANT

• Fabricate din panouri de oţel în relief, cu profil casetat şi textură ce are aspect de lemn autentic.

• Disponibile în trei variante de culoare: alb, maro şi „stejar auriu”.

FERONERIA

• Uşa poate fi acţionată manual sau electric iar feroneria este concepută în aşa fel încât să asigure funcţionarea silenţioasă pe o durată mare de timp.

• Profilul balamalelor oferă secţiunilor un nivel maxim de rezistenţă şi stabilitate. Pentru o instalare uşoară, balamelele sunt premontate.

FINISAJUL

• Materialul folosit pentru finisaj necesită eforturi minime pentru întreţinere.

• Finisajul asigură, în acelaşi timp, o rezistenţă excelentă la coroziune.

SIGURANŢA & SECURITATEA

• Sistemul Wayne-Dalton TorqueMaster® Plus este primul sistem care previne închiderea necontrolată a uşii, eliminând riscul accidentărilor grave.

• Panourile au profi lele concepute astfel încât să asigure manevrarea în siguranţă a uşii.

EFICIENŢA ENERGETICĂ ŞI IZOLAREA FONICĂ ŞI TERMICĂ

• Materialul folosit - poliuretanul (spuma poliuretanică ecologică) - este un izolator termic şi fonic mult mai efi cient decât polistirenul, creând totodată o rezistenţă sporită a întregii structuri.

• Garnitura de etanşare perimetrală rămâne flexibilă chiar şi la temperaturi extreme, atribut ce îi conferă durabilitate. La nivelul podelei, etanşarea eficientă este asigurată de o garnitură tubulară ce acoperă perfect chiar şi suprafeţe uşor denivelate.

PANOURILE SECŢIONALE

• Modelul în relief al secţiunilor oferă avantajele unui aspect elegant, asemănător cu al lemnului, păstrând rezistenţa specifică oţelului.

• Umplerea secţiunilor cu spumă poliuretanică rigidizează întregul sistem, fără să adauge decât o foarte mică greutate suplimentară.

ACCESORII

Uşa trebuie echipată, în mod obligatoriu, cu cel puţin unul dintre următoarele sistemele de închidere.


GARANŢIA

Pentru acest model producătorul oferă o garanţie de:

- 10 ani pentru panourile secţionale

- 2 ani pentru elementele de feronerie şi accesorii.

PARAMETRII TEHNICI AI SERIEI 9100

Construcţia 3 straturi (oţel - poliuretan - Toughguard)

Grosimea uşii 20/14 mm

Coefi cient izolare termică U = 1,9 W/m2K

Culori disponibile 3


Lista preturi  
Model 9100 CASETAT 2400 x 2400 x 2500 x 3000 x 3000 x

2000 2125 2125 2000 2125
Culoare ALB / MARO 312 312 312 378 378
Culoare STEJAR AURIU 341 341 341 454 454
MOTOR ELECTRIC 116 116 116 116 116
INCUIETOARE 39 39 39 39 39
ZAVOR 16 16 16 16 16


 Preturile sunt in euro fara TVA la cursul BNR din ziua facturarii 
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

Cauta

Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.