bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Panel furniruit fromager 2000x1200x16mm - 80 buc - 175lei/placa+tva
Panel furniruit fromager 4000x720x16mm - 80 buc - 185lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
Placaj natur plop 2500x1250x15mm clasa D (declasat) - 135ron/placa+tva

Arcuri pentru plantele agatatoare

Dacă grădina Dumneavoastră nu are o suprafaţă mare, o variantă excelentă o reprezintă arcurile de grădină. Arcurile pentru plantele agăţătoare au un aspect mai lejer, decât pergola. Arcul reprezintă un plafon arcuit între două suporturi. Arcurile de grădină, amplasate succesiv de asupra aleii vor crea o senzaţie de volum în grădină. În afară de aceasta, arcul simplu pentru grădină va fi mai ieftin, decât alte construcţii mai complicate.
    
Arcurile pentru grădină au un aspect nu mai puţin frumos, decât pergolele; formele arcurilor de grădină sunt foarte diverse, există modele cu portiţe, cu bănci; astfel, veţi putea alege acele arcuri pentru vilă, care Vă plac şi se potrivesc stilului grădinii.
 
Trebuie să remarcăm, că arcurile de grădină se folosesc şi atunci, când aveţi nevoie de suporturi simple şi sigure pentru plantele agăţătoare (arcul pentru trandafiri sau arcul pentru vie vor fi întotdeauna binevenite persoanelor, care se ocupă de creşterea acestor plante).
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.