• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Usi de interior PortaLit

Usi de interior PortaLit

HPS (High Pressure Surface)
Usi cu rezistenta ridicata la solicitari
Usile si tocurile realizate in programul PortaLit se bucura de un real succes de peste trei decenii. In cadrul proiectelor mari, produsele PortaLit pot fi montate cu succes in cladiri administrative, cabinete medicale, hoteluri, gradinite, etc. Suprafata PortaLit - HPS (High Pressure Surface)


Suprafata de finisare cu rezistenta ridicata la solicitari.

Suprafetele de finisare HPS se bucura de un real succes si sunt capabile sa reziste numeroaselor solicitari. Ca si in cazul celorlalte programe Westag, calitatea este verificata si certificata. De exemplu, teste de rezistenta in timp, cu cicluri de inchidere de 75.000 de ori. In mod obisnuit, aveti nevoie de 20 de ani de utilizare normala !
Caracteristici suprafata
Calitatea superioara este garantata de respectarea cu strictete a normelor si, nu in ultimul rand, de suprafetele din rasina melaminata HPS, rezistente la cele mai diverse solicitari.

Decorul usilor de interior PortaLit
Posibilitatile de decorare cu imitatii de lemn natur sau tonuri uni neutre asigura un aspect elegant, capabil sa raspunda pretentiilor celor mai exigenti clienti.

Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.