• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

  Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

 • Scarile spirale de interior

  O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

 • OSB EXTERIOR

  Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

 • Rapiditate si incredere

  Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

 • Calitate si design

  Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

 • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

  Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

 • Produse speciale?

  Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Abachi


Abachi

 • Abachi
 • Abachi
Denumire botanica
Triplochiton scleroxylon

Proprietati tehnologice
Arborele poate atinge 20-30 m inaltime cu 100-150 cm diametru. Alburnul se deosebeste greu de duramen, amandoua avand aceleasi tendinte coloristice; de la alb deschis pana la alb galbui se intalnesc mai multe nuante. Structura lemnului este poroasa, cu aspect relativ brut, nefinisat dar uniform. Lemnul are o stralucire aparte, fiind placut ca si design.
Lemnul se prelucreaza usor, nu are rezistenta mare la incovoiere sau rupere, dar nici nu este foarte elastic. In cursul prelucrarii nu toceste cutitele dar este de preferat ca acestea sa fie foarte bine ascutite pentru ca lemnul are tendinte de aschiere. Se poate gaurii usor, se preteaza bine si la lipire si lacuire, baituire. Nu este o esenta foarte rezistenta in timp, pot aparea coloratii la contact cu metal, cuie sau suruburi.

Caracteristici tehnice
Rezistenta la incovoiere: 570cm2
Rezistenta la rupere: 257 kg/cm2
Densitate: 385 kg/m3
Greutate medie la cheresteaua uscata este de 400 kg/m3

Utilizari
Daca nu este nevoie de rezistenta foarte mare in timp, atunci lemnul se poate folosi pentru fabricarea de mobilier, mana curenta la scari, ornamente interioare, lambrisari, usi, mobila si elemente de mobilier pentru interior, membre artificiale, placaje, panouri, furnire, etc.
Datorita structurii sale omogene este preferat pentru confectionarea de rame de tablouri sau oglinzi si datorita termorezistentei lemnului este folosit pentru elemente de sauna, cu precadere bancute si interioare de sauna.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.