Social Media

Social Media

Descoperiți cele mai recente activități de la Bricoflor.ro. Aflați mai multe despre companie, produsele și serviciile sale.
Facebook

Pagina noastră de Facebook vă oferă cele mai noi informații privind Bricoflor.ro și vă spune totul despre produse noi, membrii echipei, dar și programlele de formare profesională. În afară de aceasta, vom posta informații cu privire la târguri, prezentări și evenimente. Așteptăm cu nerăbdare să comunicăm în mod activ cu tine.
www.facebook.com/bricoflor.ro
YouTube

Utilizați canalul nostru  YouTube pentru a accesa o parte din lumea Bricoflor.ro. Videoclipurile noastre vă prezintă cele mai noi produse, aplicații pentru utilizarea produselor,  precum și instrucțiuni de montaj și de instalare. Totul pe: www.youtube.com/Bricoflor.ro

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.