12 moduri de a adauga textura cu instrumente pe care le aveți deja

O mare parte din munca pentru adaugarea texturii pe lemn cu ce avem la indemana este sa ne uitam dincolo  de utilizarea lor tipică. Sigur, o cutie de cuie are o folosire clara pentru fixare, dar poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea adâncituri mici din lemn. O daltă a fost făcută pentru a reduce treptat suprafete mici si elimina aschii mici de lemn, dar poate fi, de asemenea, utilizata pentru a crea suprafețe ușor unghiulare, inegale. Nu incurajam pe nimeni să abuzeze de instrumente, sau să le folosească într-un mod periculos sau neglijent. Doar dam o alta perspectiva la ceea ce poate face un instrument pentru tine în ceea ce privește adăugarea texturii la o suprafață.

Această listă de nu este deloc exhaustivă; este doar un punct de plecare pentru a introduce doritorii la ceea ce se poate face în cazul în care trece instrumentele pe care le avea probabil deja în atelier, cu o gândire în outsidethebox. Nici nu am mentionat cum burghie, capete de strung, cuțite pentru sculptură, torțe și alte instrumente de suflat pot fi de asemenea folosite pentru a adăuga textura superba la lemn.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.