bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Folie sub acoperiș cu strat reflectorizant

Folie sub acoperiș cu strat reflectorizant
Folie Bilka Soft
Folie de acoperiș tradițională, din categoria economic, pe bază de țesătura din PE, custrat
 termo-reflectorizant microperforat. Se utilizează la structuri de acoperișuridublu ventilate. Nu lasă vaporii  penetreze, de aceea trebuie asigurată suprafața deaerisire între folie și termoizolație.

Caracteristici tehnicegreutate specific 90g/m²; rezistență la rupere 300N/5cm (±10%) / 250N/5cm (±10%); grad de impermeabilitate W2Sd 1 m.


Denumire produs: Folie BILKA Soft
Dimensiuni ambalaj:Suluri 1,5 m x 50 ml = 75 m²/sul
Destinație și domeniu
de utilizare:
Folie specială cu strat termoreflectorizant. Se utilizează la structurile de acoperiș dubluventilate, cu protecție suplimentară împotriva umezelii și prafului care pătrunde
 subînvelitoare.
Material:Folie pe bază de țesătură din PE, acoperit cu un strat termoreflectorizant microperforat
Proprietăți:Metode de verificare Caracteristica produsului:
Lungime sulEN 1848 - 250m; (-)0%
Lățime sulEN 1848 – 2150cm; (-)0,5% / (+)1,5%
LiniaritateEN 1848 – 2< 30 mm/10m
Greutate specificăEN 1849 - 290 g/m2; (-15g;+10g)
Grad de
inflamabilitate
EN 13501-1, EN ISO 11925-2Euroclasse F
EtanșeitateEN 1928W2
Permeabilitate vapori (Sd)EN 19311m
Rezistență la rupere(Long/Transv)EN 12311-1300N/5cm (±10%) / 250N/5cm (±15%)
Diminuare rezistență larupere-după îmbătrânire(Long/Tarnsv)EN 12311-145% / 45%
Întindere
(Long/Transv)
SR EN 12311-115 % / > 15 %
Diminuare întindere -dupăîmbătrânire (Long/Transv)EN 12311-130% / 30%
Rezistență la rupere încontinuare
(Long/Transv)
EN 12310-1100N (±30%) / 90N (±30%)
Elasticitate la temperaturăscăzutăEN 1109(-) 10⁰C
Reguli montaj:
Ca folie sub acoperiș se va monta conform normelor în vigoare (DIN 4108). Având în vedere  nu este o folie permeabilă lavapori, se va monta cu ventilație peste și dedesubtfixată pe căpriori cu contrașipci, cu partea metalizată spre învelitoare. Se poate monta atârnată liber la șarpante cu pantă peste 20⁰. Nu se va petrece peste creasta acoperișuluipentru a se asiguraevacuarea vaporilor la coamne.
Folia se va monta paralel cu streașina, cu suprapunere de minim 10 cm, ținând cont de direcția de scurgere a apei pe pantaacoperișuluiEste o folie cu rezistență normală la sarcină termică (cu ventilație corespunzătoare max: +70⁰C), temperatură deexploatare 0⁰C – (+)40⁰Cperioada de acoperire e maximum 4 săptămâni.
Reguli de depozitare și magazinare:

Ferit de căldură radiantă și radiații solare, la loc uscat și acoperit.

Perioada de valabilitate:

Cu respectarea regulilor de depozitare, își păstrează calitățile timp de 5 ani de la cumpărare

Garanție:

În conformitate cu reglementările în vigoare, cu respectarea condițiilor de transport stipulate de distribuitor – respectând cele menționate în descrierea tehnică, și prezentarea facturii cu care a fost cumpărat.

Prescripții referitoare, specificații:

SR EN 13984

Riscuri posibile, prescriptii de prevenire:

Nu se cunoaște risc de a prejudicia sănătatea.
Share:

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

Etichete

Postări populare

Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.