SOPROANE

Şoproanele pentru automobile din lemn reprezintă o construcţie tipică, prevăzută pentru protejare automobilul aflat în curte sau la intrarea în bloc de acţiunea razelor solare, ploaie sau zăpadă.
Această construcţie uşoara şi destul de confortabilă este în ultimul timp foarte răspândită nu numai pentru proprietarii particulari de automobile, la staţiile de alimentare şi în alte locuri, unde apare necesitatea lăsării temporare a automobilului la parcare.

  
Şoproanele din lemn sunt mult mai ieftine decât garajele, în acelaşi timp salvează excelent automobilele de precipitaţii şi alte „fenomene” neaşteptate ale naturii, de razele directe ale soarelui şi iradierea ultravioletă, prevenind decolorarea automobilului şi supraîncălzirea corpului automobilului.
Ele de asemenea reprezintă o protecţie excelentă de praful atmosferic, murdărie, găinaţ de păsări, care în mare măsură distrug integritatea stratului de vopsea, aplicat pe maşină şi îi defectează aspectul exterior. În perioada de toamnă şoproanele din lemn  pentru automobilele previn de frunzele abundente, iarna – de zăpadă şi troiene.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.