Pergola din lemn

Pergola reprezintă o construcţie din lemn – bază pentru plantele agăţătoare.
Pergolele pot avea cele mai diverse forme, înălţimi şi lungimi. Pergolele din lemn înfăşurate cu iederă şi vie este soluţia universală de decorare a grădinilor.
   
Astfel, spre exemplu, cu ajutorul arcului-pergole se poate amenaja curtea internă, crea un foişor improvizat, intrarea în vilă etc.
   
Pergola din lemn permite de a ne ascunde la umbra plantelor agăţătoare în timp de arşiţă şi de a vă ascunde de vânt în caz de furtună.
   
Plantele pentru pergole se amplasează cât mai aproape de carcasă. Se fixează cu sârmă de el tulpinile şi ramurile de schelet, care trebuie scurtate şi legate (ele nu trebuie să împiedice mişcarea, însă trebuie amplasate maximal de aproape, formând un covor dens).

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.