• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva

Pavaj din lemn

Pavajul din lemn ofera  un şir întreg de avantaje: în primul rând, acesta este un material ecologic pur, ce corespunde tuturor cerinţelor, în al doilea rând, el nu duce la acumularea apei pe teren şi instalarea canalelor speciale pentru evacuarea apelor de scurgere.
Pavajul din lemn este indispensabil în design-ul parcurilor şi grădinilor, deoarece el se potriveşte excelent cu amenajarea aleilor, terenurilor în spaţiu deschis, precum şi pentru acoperirea duşumelelor în foişoare şi verande. Aleea sau terasa dvs., realizata din dale de lemn nu doar ca va asigura un design deosebit spatiului amenajat dar, va bucura cu mirosuri plăcute de pădure după ploaie.
Pavajul din lemn se confecţionează din cherestea din lemn rotund cu înălţimea cuprinse intre 20mm - 50 mm, diametrul de 80-140 mm, care apoi este impregnat cu substanţă antiseptică în scopul sporiririi rezistenţei la acţiunea condiţiilor climaterice, acţiunea insectelor şi ameliorarea proprietăţilor fizice generale.
   
Montajul pavajului din lemn este simplu, este poate fi efectuat de sine stătător:
1) Mai întâi se scoate solul în exces la o adâncime de 10-15 cm;
2) Se toarnă un strat de nisip cu grosimea de aproximativ 1 cm;
3) Se toarnă un strat de prundiş cu grosimea de aproximativ 5-8 cm ;
4) Se toarnă un strat de nisip aspru spălat de aproximativ 5 cm, sau pentru ca până la nivelul viitoarei alei înălţimea nisipului să constituie 4 cm;
5) Apoi se aşează pavajul pentru trotuar, nu strâns unul lângă altul; pentru a lăsa spaţiu pentru umflare şi pătrunderea apei.
6) Se acoperă suturile şi crăpăturile cu nisip, după care se mătură de pe plăcile trotuarului .
7) Compactăm suprafaţa pavată în mod manual sau cu ajutorul unei instalaţii speciale de compactare.
8) Iarăşi turnăm suturile cu nisip şi măturăm. Această operaţie se efectuează de câteva ori.
1) Spaţiile goale, create între plăcile din lemn rotund, pot fi umplute cu orice alte materiale de la cristal de stâncă sau bucăţi colorate de piatră până la iarbă.
PALISADA
 Palisada este un rând de stâlpi, îngropaţi vertical sau bătuţi în sol sau la distanţe mici unul de altul şi unite între ele cu unul sau câteva bare orizontale. Palisada serveşte drept alternativă pentru bordura de trotuar pentru înrămarea straturilor de flori, ca îngrădire de protecţie sau perete de sprijin, precum şi pentru îndeplinirea funcţiei decorative, deoarece reprezintă o gamă vastă pentru ideile de design peisajistic.
Palisadele se confecţionează din pin cilindric şi ascuţin dintr-un capăt, impregnat sub presiune cu substanţă antiseptică, deoarece ea se află în contact permanent cu solul.


Pentru ca palisada să ne servească timp îndelungat, la amenajarea lui trebuie respectate următoarele reguli:
1) palisada se îngroapă în sol la minim 1/3 de lungime. În acest scop mai întâi trebuie săpat canalul de lungimea şi adâncimea necesară, cu adăugarea a 20 cm pentru stratul de prundiş.
2) În mod obligatoriu se toarnă un strat de prundiş 15-20 cm (granulozitatea 0-32), necesar pentru ca apa de ploaie să se scurgă mai repede. Pe acest strat lipiţi unul de altul se instalează lemnul rotund.
După aceasta canalul trebuie umplut cu sol şi compactat. În acest scop se poate folosi o simplă buturugă.
   
Periodic este necesară verificarea cu ajutorul indicatorului de nivel cu apă, dacă suporturile din lemn au în realitate o aşezare verticală. Dacă cel puţin unul dintre ele nu stă drept, se va produce „o reacţie în lanţ” şi toată palisada se va răsturna. În afară de aceasta, la nivelarea palisadei din lemn rotund este foarte utilă o stinghie (poate fi de asemenea folosită un leaţ drept sau o bară simplă), care se bate în cuie la primul stâlp nivelat şi apoi de-a lungul ei se aşează toate celalalte, bătîndu-le treptat şi pe ele. Instalând pe aceeaşi axă întregul şir şi instalându-l vertical, începem turnarea finală a şanţului cu sol, compactându-l periodic. După aceasta stinghia bătută de palisadă poate fi scoasă:
Trebuie să remarcăm faptul, că toate cele expuse se referă numai la palisadele aflate pe loc drept.
Dacă palisada va sprijini un deal, o pantă sau oricare altă neuniformitate de înălţime pe teren, este necesar să atragem atenţia la unele elemente ale construcţiei, ce asigură stabilitatea construcţiei:
1. Lemnul rotund trebuie plecat un pic în partea colinei, pe care o sprijină palisada;
2. Pentru stabilizarea construcţiei o treime din adâncimea şanţului este acoperită cu un strat de beton lichid. Dacă solul pe teren este greu, puteţi să vă lipsiţi de beton;
З. Nemijlocit în spatele palisadei din partea colinei trebuie aşternut carton bitumat sau peliculă din polietilenă pentru a evita posibila scurgere sau spălare a solului de pe colină prin găurile din palisadă. După aceasta şanţul poate fi umplut şi compactat.
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.