Gardul din lemn

Gardul din lemn - este cel mai popular tip de îngrădire şi varianta optimală pentru doritorii de materiale ecologic pure şi naturale.
Printre avantajele cele mai importante ale gardului din lemn menţionăm ecologia şi frunuseţea. Gardul din lemn se înscrie foarte armonios în perspectivele mediului ambiant. Deasemenea la avantaje se referă şi simplitatea instalării gardului, accesibilitatea materialului şi valoarea sa relativ redusă. Gardul din lemn permite pătrunderea temperată a vântului şi razelor solare, ceea ce influienţează favorabil asupra solului şi plantelor de pe terenul pe care-l deţineţi. Mai mult ca atât, lemnul se consideră un material durabil.
  
Noi vă putem propune o gamă vastă de garduri. Pentru producere noi folosim pinul impregnat cu substanţă antiseptică la presiune înaltă. Secţiile gardului pot fi instalate cu folosirea pilonilor, a cherestelei speciale (prelucrate cu substanţă antiseptică), precum şi în combinare cu piloni din cărămidă şi beton şi cofraj.
 
Trebuie să alegeţi gardul potrivit reieşind din necesităţi. Acestea sunt: funcţiile gardului, valoarea sa şi instalarea, aspectul şi combinarea cu design-ul casei. Există câteva variante ale gardurilor din lemn. Ele se împart în garduri închise şi garduri cu spaţii. Primele  - nu au lacune şi găuri, scândurile sunt lipite strâns una de alta. Al doilea  tip – pot avea o frecvenţă diferită şi caracter al lacunelor.
 
De asemenea dorim să vă atragem atenţia asupra faptului, că gardurile din lemn instalate pot fi foarte uşor reparate. Întotdeauna veţi putea să înlocuiţi scândurile deteriorate cu altele noi.
Un gard frumos şi modern poate completa orice design peisajistic. Gardul, la fel ca şi poarta – reprezintă „faţa” casei. El de fiecare dată va întâlni şi petrece pe Dumneavoastră şi pe oaspeţi.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.