Foisorul de gradina

Foişorul de grădină  reprezintă o excelentă soluţie de stil şi amenajare a terenului D-stră, care-i conferă un aspect finit. Din punctul de vedere al confortului – aceasta este protecţia de ploaie, vânt şi soare dogoritor, graţie cărui fapt puteţi să petreceţi timpul la aer practic pe orice timp.
   
Foişorul de grădină poate deveni locul pentru ceaiul de seară în familie, pentru o conversaţie intimă cu persoana iubită, pentru picnicul unei companii gălăgioase de prieteni, pentru o sărbătoare de familie. Foişorul poate de asemenea deveni locul, unde veţi face ceea ce vă place cel mai mult: să citiţi, să coaseţi, să jucaţi în jocuri de masă – dame, şah, loto, etc.
   
La momentul actual foişoarele sunt confecţionate din multe tipuri de materiale, însă cel mai popular rămâne totuşi a fi lemnul. Foişorul din lemn este ca o tradiţie. Mulţi oameni se bucură de atmosfera creată de foişorul din lemn, în special dacă alături cresc câţiva brazi, ca să vi se creeze senzaţia de aflare în pădure, de relaxare. 
Foişoarele din lemn pot fi divizate convenţional în deschise şi închise, precum şi aflate separat sau prelungire a casei.
   
Înainte de a comanda foişorul, cel mai bine este să vedeţi, ce opţiune se va înscrie cel mai bine în grădina D-stră. Dacă aveţi un teren mic, opţiunea ideală va fi un foişor rotund sau dreptunghiular. Pentru terenurile mari se potrivesc de minune foişoarele hexagonale sau octagonale.
Foişorul nu ar trebui amplasat în apropierea casei. Se va crea senzaţia, că construcţia se contopeşte cu construcţia mare. În mod optimal foişorul trebuie amplasat în locurile îndepărtate ale terenului, unde va fi linişte.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.