Arcuri pentru plantele agatatoare

Dacă grădina Dumneavoastră nu are o suprafaţă mare, o variantă excelentă o reprezintă arcurile de grădină. Arcurile pentru plantele agăţătoare au un aspect mai lejer, decât pergola. Arcul reprezintă un plafon arcuit între două suporturi. Arcurile de grădină, amplasate succesiv de asupra aleii vor crea o senzaţie de volum în grădină. În afară de aceasta, arcul simplu pentru grădină va fi mai ieftin, decât alte construcţii mai complicate.
    
Arcurile pentru grădină au un aspect nu mai puţin frumos, decât pergolele; formele arcurilor de grădină sunt foarte diverse, există modele cu portiţe, cu bănci; astfel, veţi putea alege acele arcuri pentru vilă, care Vă plac şi se potrivesc stilului grădinii.
 
Trebuie să remarcăm, că arcurile de grădină se folosesc şi atunci, când aveţi nevoie de suporturi simple şi sigure pentru plantele agăţătoare (arcul pentru trandafiri sau arcul pentru vie vor fi întotdeauna binevenite persoanelor, care se ocupă de creşterea acestor plante).

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.