Terasa stejar - Pret


Gasiti la Bricoflor elemente de terasa din lemn de stejar de dimensiuni si lungimi diferite. 
Pret : 28 euro/mp
Pret  substructura: 5 euro/mp
Pret manopera 30 lei/mp  

Datorita clasei de rezistenta 2 (durabil) elementele de stejar pentru terase se numara printre cele mai rezistente materiale de constructie, atat din Europa, cat si din Asia Mica.

Datorita procedeelor avansate de uscare a elementelor de stejar, acestea sunt foarte stabile la deformare, rezistente si durabile.  
Culoarea stejarului
Datorita culorii frumoase, de la maro deschis pana la maro gri, a structurii omogene si a unei alternante uniforme a inelelor de crestere anuale, terasele din lemn de stejar incanta privirile in oricare gradina sau balcon.

Daca lemnul nu este tratat, culoarea suprafetei devine gri-argintie pana la gri inchis datorita intemperiilor si variatiilor de temperatura.


Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.