Usi de interior WestaLife

Usi de interior WestaLife

Usi naturale.
WestaLife
Usi standard de interior furniruite cu furnir véritabil.
Lemnul este un produs natural, fiecare arbore este unic, si este bine ca este asa, deoarece deosebirile de aspect, culoare si structura dau frumusete si naturalete suprafetelor furniruite cu furnir din lemn natur ale usilor Westag marca WestaLife.     

Suprafata WestaLife


Suprafata de finisare din furnir veritabil

Lemnul fiind un produs natural, fiecare arbore este unic. Acesta este un mare avantaj, deoarece diferentele de dimensiune, culoare si structura creeaza naturaletea si frumusetea suprafetelor din furnir de lemn.
Caracteristici suprafata
Rezistenta la uzura
Conf. DIN 68765 si EN 14322/23
Stabilitate termica
Conf. DIN 68 861 7 A
 
Rezistenta la murdarire
Rezistenta usoara la produse de curatat
 
Esentele de furnir disponibile
Dedicat tuturor celor care au pretentii in ceea ce priveste usile din furnir de lemn natur, pot fi realizate din Artar, Fag, Stejar, Limba sau Sapeli.Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.