Usi de interior PortaLit

Usi de interior PortaLit

HPS (High Pressure Surface)
Usi cu rezistenta ridicata la solicitari
Usile si tocurile realizate in programul PortaLit se bucura de un real succes de peste trei decenii. In cadrul proiectelor mari, produsele PortaLit pot fi montate cu succes in cladiri administrative, cabinete medicale, hoteluri, gradinite, etc. Suprafata PortaLit - HPS (High Pressure Surface)


Suprafata de finisare cu rezistenta ridicata la solicitari.

Suprafetele de finisare HPS se bucura de un real succes si sunt capabile sa reziste numeroaselor solicitari. Ca si in cazul celorlalte programe Westag, calitatea este verificata si certificata. De exemplu, teste de rezistenta in timp, cu cicluri de inchidere de 75.000 de ori. In mod obisnuit, aveti nevoie de 20 de ani de utilizare normala !
Caracteristici suprafata
Calitatea superioara este garantata de respectarea cu strictete a normelor si, nu in ultimul rand, de suprafetele din rasina melaminata HPS, rezistente la cele mai diverse solicitari.

Decorul usilor de interior PortaLit
Posibilitatile de decorare cu imitatii de lemn natur sau tonuri uni neutre asigura un aspect elegant, capabil sa raspunda pretentiilor celor mai exigenti clienti.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.