• Cofrajul o problema? REZOLVAT!

    Livram in santier solutii pentru cofrare, produse standard sau debitate la cerere.

  • Scarile spirale de interior

    O combinație unică de simplitate și eleganță. Combinația dintre structura din lemn și oțel este o soluție spațială eficientă pentru orice încăpere.

  • OSB EXTERIOR

    Solutii pentru constructii, la preturi avantajoase.Verifica oferta noastra acum...

  • Rapiditate si incredere

    Oferim servicii rapide si de incredere pentru: comercializare,debitare, calibrare, realizare produse finite pe comanda.

  • Calitate si design

    Oferim solutii pentru autoutilitare si pentru scene de concerte de o calitate exceptionala.

  • Panourile din lemn sunt specialitatea noastra

    Suntem specializati in vanzarea prelucrarea panourilor lemnoase de mai multe tipuri.

  • Produse speciale?

    Mediile de lucru sunt variate, dar noi avem solutii pentru medii ignifuge cat si hidrofuge. Verifica oferta noastra.

bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Oferte

Tego plop CN 2500x1250x18mm 220gr/mp - 170lei/placa+tva
Tego film 1250x700x8mm - 35lei/placa+tva
Tego film 1250x700x15mm - 40lei/placa+tva
W3.CSS Template

Bine ati venit la magazinul on line BRICOFLOR

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre si termenii contractuali inainte de utilizarea site-ului şi inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa info@bricoflor.ro.
Acest site web (numit in continuare „SITE”) este administrat de Tecnomir Grup SRL (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Str. G.Enescu, nr. 58, 83500, Braila, judeţ Braila, România inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J09/292/2013 si avand C.I.F.: RO 31544347, telefon/fax: 0740882545. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:terms-and-condistions-900x588.jpg

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

SOCIETATEA pune la dispozitia CLIENTILOR mijloacele tehnice necesare pentru identificarea şi corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei;

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT;

Consumator – orice persoană fizică sau grup de persoane constituite în asociaţii, care, în executarea contractelor care intră sub incidenţa prezentei ordonanţe, acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale;

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, la preturile, caracteristicile si termenele de livrare specificate in confirmarea comenzii, iar CLIENTUL este de acord efectueze plata acestora, conform prezentelor TERMENI SI CONDITII.

BRICOFLOR reprezinta SOCIETATEA, astfel cum este definita mai sus.
SITE: pagini web apartinand Tecnomir Grup SRL care se afla la adresa BRICOFLOR.RO, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre SOCIETATE. Prezentul site cuprinde: texte, imagini, baze de date, produse, logouri, softuri, animatii, filme, oferte si orice fel de informatii, reclame, etc. si consituie „continutul” site-ului BRICOFLOR care este in intregime proprietatea SOCIETATII.


UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SOCIETATII.

UTILIZATOR reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

 

LIMITELE RASPUNDERII SOCIETATII


1. Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu si au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site sau din cataloage in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, culorii sau nuantei, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori sau din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor.

2. Continutul site-ului BRICOFLOR a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si Caracteristicile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. De aceea, unele caracteristici pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare. BRICOFLOR va depune toate eforturile pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

3. SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. In aceste cazuri, SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri. BRICOFLOR nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

4. BRICOFLOR nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte in reteaua magazinelor BRICOFLOR sau prin solicitarea de informatii prin contactarea telefonica sau prin mail a SOCIETATII.

5. Preturile produselor de pe SITE sunt orientative si pot suferi modificari. Preţurile se vor confirma de consultantii nostri, prin confirmarea comenzii si emiterea facturii proforma sau facturii fiscale. Mentionam ca preturile afisate pe SITE pot diferi de la un magazin la altul in reteaua de magazine BRICOFLOR, caz in care se aplica preturile de pe site pentru comenzile on line si preturile din magazine pentru comenzile preluate de consultantii nostri de vanzari din magazine.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

Norway

Lorem Ipsum

Praesent tincidunt sed tellus ut rutrum. Sed vitae justo condimentum, porta lectus vitae, ultricies congue gravida diam non fringilla.

« 1 2 3 4 »
Share:

Cauta

reclama

1 /3
2 / 3
3 / 3

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.