expoDESIGNwood - Întărește spiritul antreprenorial

Cea de a XVI-a ediție a târgului de specialitate pentru sectorul de producție mobilier, de prelucrare a lemnului și exploatare forestieră, se va desfășura în perioada 30 martie-1 aprilie 2017, pentru a doua oară la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina (fosta platformă Rulmentul) din Brașov.
 Pe o suprafață de 3800 mp, 61 de firme de renume mondial, majoritatea bine-cunoscute de breaslă, vă întâmpină cu peste 150 de mărci internaționale și vă oferă soluții de rezolvare a problemelor tehnologice din producție. Doar un singur sfârșit de săptămână, joi-vineri-sâmbătă, aveți la dispoziție pentru a socializa cu breasla. Întreaga breaslă a lemnarilor, de la exploatare la produsul finit, de la mașini, echipamente și instalații până la proiectare și organizare, de la consultanță până la soluții tehnologice și noi materiale, te așteaptă:

  • să te conecteze cu lumea internațională ca să iei pulsul pieței 
  •  să te pregătească pentru asumarea riscului de antreprenor 
  • să te ajute să spargi barajul pasivității 
  • să te reîncarce cu energie pentru un viitor plin de speranțe 
  • să te informeze despre noi procedee pentru creșterea afacerii 
  • să te învețe despre sisteme integrate  
  • să te pună la curent cu noile trenduri internaționale

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.