Servicii de prelucrare a lemnului și a materialelor lemnoase

Tecnomir Grup va ofera o gama variata de servicii de prelucrare a lemnului si a materialelor lemnoase.

 Serviciile de taiere si cantuire împreuna cu posibilitatea de a va livra marfa în locația firmei dumneavoastra, asigura un timp foarte scurt de onorare a comenzilor.
 Profitați si dumneavoastra de avantajele serviciilor oferite de Tecnomir Grup: va oferim servicii de taiere si cantuire cu utilaje moderne de ultima generație. Calitatea superioara a pieselor rezultate este asigurata de manipularea cu ajutorul macaralelor pneumatice si a benzilor transportoare automate. Serviciile de taiere oferite de Tecnomir Grup acopera gama completa de produse din categoria placi de la PAL brut si melaminat, pâna la placaj, placi din lemn masiv sau placi compacte.

 Cantuirea se realizeaza cu adeziv termofuzibil de înalta calitate pe baza de polimeri de etilen-acetat de vinil (EVA), fiecare piesa fiind automat prefrezata la grosimea cantului.
Prelucrarea cantului se face prin tesire sau rotunjire (pentru grosimi > 0,8 mm).
La final piesele sunt finisate cu perii de pâsla pentru a obține un cant perfect.

Ai nevoie de ajutor?

Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior. Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate de Bricoflor, in cel mai scurt timp posibil.