bine ati venit la Bricoflor

Bricoflor este o marca a companiei Tecnomir grup, companie de familie implicata in realizarea, furnizarea si distibutia panourilor pe baza de lemn dar si a altor materiale din sectoarele de constructii. Bricoflor, vine in intampinarea clientului oferind consiliere gratuita pentru alegerea materialelor, devize profesionale, pune la dispozitie cataloage si mostre de produs, asigura materialele necesare si executa proiecte conform solicitarilor venite de la beneficiari. Orientarea permanenta catre client este pusa in practica prin intermediul sortimentului mare, a logisticii moderne si a serviciilor personalizate.

Panouri termoizolante cu spumă poliuretanică PIR/PUR

Descriere produs

Panourile termoizolante "sandwich" cu spumă poliuretanică PUR sunt fabricate din două straturi de oțel între care se interpune un strat de spumă poliuretanică.
Panourile termoizolante "sandwich" cu spumă rigidă de poliizocianurat (PIR) sunt fabricate din două straturi de oțel între care se interpune un strat de spumă poliizocianurat.
Panourile termoizolante PIR și PUR se folosesc la realizarea pereților exteriori și interiori dar și la realizarea acoperișurilor și plafoanelor pentru blocuri locative, clădiri industriale, clădiri comerciale, ferme agricole, clădiri de birouri, depozite, spații de producție și alte clădiri speciale.
Umplutura cu spumă poliuretanică este cunoscută pentru conductibilitatea termică foarte redusă ceea ce înseamnă că ajută la conservarea căldurii în interiorul construcției.

Specificații de producție

 • Panourile de perete cu spumă poliuretanică sunt produse în două variante: cu prindere ascunsă obținându-se un aspect estetic deosebit și cu prindere vizibilă.
 • Panourile pentru acoperiș cu spumă poliuretanică sunt produse în două variante: cu 3 cute și cu 5 cute.
 • Grosimea panourilor variază între 20 și 100 mm, în funcție de destinația pentru care sunt produse.
 • Grosimea straturilor exterioare de oțel variază între 0.4 și 0.6 mm.
 • Straturile exterioare de oțel pot fi produse diverse variante coloristice.
 • Lungimea standard a panoului este cuprinsă între 2.5 și 13.5 m. Executarea panourilor cu lungimi diferite de cele standard se va face după consultarea prealabilă a specialistului tehnic BRICOFLOR.

  Avantaje

  • greutate redusă și capacitate portantă ridicată
  • montaj rapid și facil atât în cazul pereților cât și al acoperișurilor
  • conductibilitate termică dintre cele mai scăzute, ceea ce ajută la conservarea căldurii
  • rezistență la descompunere, expunere în condiții atmosferice variate și schimbări de temperatură
  • posibilități de producție variate și adaptate la specificul construcției
  • durată de viață îndelungată

   Caracteristici tehnice

   Tip PanouGrosime
   min/max (mm) 
   Grosime tablă interior/exterior
   min/max(mm) 
   Greutate
   min/max (kg/m) 
   Coeficient de transfer termic
   min/max
   Perete cu prindere ascunsă40 - 1000.4 - 0.68.95 - 14.930.48 - 0.20
   Perete cu prindere vizibilă25 - 1500.4 - 0.69.31 - 15.790.75 - 0.13
   Acoperiș cu 3 cute30 - 1000.5 - 0.69.83 - 11.490.59 - 0.20
   Acoperiș cu 5 cute20 - 1200.4 - 0.69.85 - 15.460.73 - 0.16
   Pentru mai multe detalii și valori tehnice specifice fiecărui tip de panou, consultați fișa tehnică de mai jos sau contactați specialistul BRICOFLOR (CONTACT)
   Share:

   Ai nevoie de ajutor?

   Suntem aici si suntem pregatiti sa iti oferim sprijinul nostru, in baza unei experiente de aproape un deceniu de activitate in domeniul productiei si distributiei panourilor pe baza de lemn.

   Trebuie doar sa ne contactezi, iar specialistii nostri vor raspunde cu profesionalism intrebarilor tale despre produsele comercializate, in cel mai scurt timp posibil.

   Etichete

   Postări populare

   Bricoflor face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.   Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.